Επιστροφές και Αλλαγές Προϊόντων 


Έχετε το δικαίωμα να κάνετε αλλαγή προϊόντος με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή επιστροφή προϊόντος αναιτιολογήτως και αζημίως εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την μέρα παραλαβής τους.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, σπασμένο προϊόν, ελαττωματικό προϊόν κλπ.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής ή αλλαγής η προθεσμία αρχίζει από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή ή αλλαγή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο ή αντίγραφο παραστατικό αγοράς.

Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής- Αλλαγής, που θα βρείτε εδώ, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με email στο info@mrhandsome.gr με το αίτημα σας

Για αλλαγές : «Αίτημα αλλαγής προϊόντων» αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς/ αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας/ προϊον αλλαγής/ νέο προϊόν/ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας.

Για επιστροφές: «Αίτημα Επιστροφής Προϊόντων» αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς και δελτίου αποστολής, περιγραφή προϊόντος/ονοματεπώνυμο/στοιχεία επικοινωνίας και αριθμό λογαριασμού για την επιστροφή των χρημάτων. Για αίτημα επιστροφής των χρημάτων, τα χρήματα θα επιστρέφονται με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης που θα γνωστοποιεί ο πελάτης στην επιχείρηση και η επιστροφή τους θα πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα παραλαβής του προϊόντος από την επιχείρηση μας και γνωστοποίησης του λογαριασμού τραπέζης από τον πελάτη.

Εναλλακτικά μπορείτε να φέρετε το προϊόν προς αλλαγή ή επιστροφή στο εργαστήριό μας και να πραγματοποιήσετε την αλλαγή ή επιστροφή επιτόπου. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

Αλλαγές και επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της επιχείρησης μας mrhandsome.gr ή τηλεφωνικά προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Σύμφωνα με τον Ν.2251/1994 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον πρόκειται για προϊόντα που δεν εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης, αζημίως, χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει τον λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή τους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Ο Πελάτης μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα αυτά απευθείας στο κατάστημα της Εταιρείας ή να τα αποστείλει με δικά του έξοδα. Σε κάθε περίπτωση, ο Πελάτης πριν από την επιστροφή των προϊόντων, μπορεί να επικοινωνεί με την Εταιρεία, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.

2. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο αναιτιολογήτως θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν και να αγοράσετε κάτι άλλο, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας η αλλαγή σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την επιθυμία σας να αλλάξατε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα τηλεφωνικά και να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με email στο info@mrhandsome.gr ή με συμπληρωμένο το ειδικό έντυπο που θα βρείτε μέσα στο δέμα. Σας αποστέλλουμε έγγραφη έγκριση αλλαγής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε την κατάσταση των προϊόντων. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να είναι κλειστή και σωστά πακεταρισμένη ώστε να μην καταστραφούν κατά την επιστροφή, να περιλαμβάνετε το αρχικό περιεχόμενο και αντίγραφο του παραστατικού αγοράς μαζί με το δελτίο αποστολής. Εναλλακτικά μπορείτε να φέρετε το προϊόν προς αλλαγή στο εργαστήριό μας και να πραγματοποιήσετε την αλλαγή επιτόπου. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

3. Σε άλλη περίπτωση, ο πελάτης έχει δικαίωμα επίσης να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών (άρθρο 4 Ν.2251/1994) και να του επιστραφούν τα χρήματα αγοράς του προϊόντος. Για αίτημα επιστροφής των χρημάτων, τα χρήματα θα επιστρέφονται με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης που θα γνωστοποιεί ο πελάτης στην επιχείρηση και η επιστροφή τους θα πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα παραλαβής του προϊόντος από την επιχείρηση μας και γνωστοποίησης του λογαριασμού τραπέζης από τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή, το ποσό που θα επιστραφεί αναφέρεται στην λιανική τιμή των προϊόντων που αγοράστηκαν μέσω της Ιστοσελίδας της επιχείρησης μας mrhandsome.gr ή τηλεφωνικά σύμφωνα με το παραστατικό αγοράς συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής.

Για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα τηλεφωνικά και να μας ειδοποιήσετε εγγράφως με email στο info@mrhandsome.gr ή με συμπληρωμένο το ειδικό έντυπο που θα τοποθετήσετε μέσα στο δέμα, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Σας αποστέλλουμε έγγραφη έγκριση επιστροφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε την κατάσταση των προϊόντων. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να είναι κλειστή και σωστά πακεταρισμένη ώστε να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και το παραστατικό αγοράς μαζί με το δελτίο αποστολής. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και επιστροφή χρημάτων και στο ταμείο της επιχείρησης μας στο εργαστήριο με απαραίτητη την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην επιχείρηση. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier).

Δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές και επιστροφές προϊόντων που προέρχονται από ειδικές custom made παραγγελίες ή παραγγελίες προσωποποιημένου προϊόντος που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία του πελάτη και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, παρά μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελλάτωμα όπου και πραγματοποιείται αντικατάσταση του προϊόντος. Σε περίπτωση ακύρωσης μιας ειδικής παραγγελίας ή παραγγελίας προσωποποιημένου προϊόντος δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.