Σχετικά με εμάς

Το κατάστημα MrHANDSOME είναι μία οικογενειακή εταιρία μόδας με βαθιές ρίζες που ξεκινά από το 1972 μέχρι και σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Με 47 χρόνια εμπειρίας στην ανδρική ενδυμασία, δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και να ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό για όλες τις νέες και πρωτοποριακές τάσεις της μόδας. Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε είναι άτομα, τα οποία ενδιαφέρονται για την υψηλή αισθητική, το ιδιαίτερο στιλ και φυσικά το προσιτό κόστος.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα είναι οι οδηγοί μας στην επιλογή των προϊόντων μας. Οι γρήγοροι ρυθμοί με τους οποίους αναπτύσσεται η βιομηχανία της μόδας, αποτελούν για εμάς κινητήρια δύναμη. Γι’ αυτό το λόγο ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις προσφέρουμε μοντέρνα προϊόντα χωρίς όμως να χάνουμε τη διαχρονικότητα που ζητά κάθε σύγχρονος άντρας. Η μοναδική μας επιθυμία είναι η δημιουργία ενός χώρου που αντιπροσωπεύει απόλυτα κάθε άντρα για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

MR.

FASHION.

Το κατάστημα MrHANDSOME αναγνωρίζεται απ’ τους πελάτες μας σαν μια δημοφιλής επιχείρηση με μινιμαλιστικό χαρακτήρα και ξεκάθαρη εστίαση στην ποιότητα. Μέσα από τις εκθέσεις και στα showrooms των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε, μαθαίνουμε όλα τα τελευταία Trends και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Η επιλογή των προϊόντων γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να δένουν στιλιστικά μεταξύ τους για τις ανάγκες του πελάτη μας και αυτό επιτυγχάνεται με την συνεργασία εξειδικευμένων συμβούλων.

PRODUCTS.

Η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται απο διεθνείς αναγνωρισμένες εταιρίες και πάντα επιλέγουμε προμηθευτές που μοιράζονται τους ίδιους στόχους και την ίδια ιδεολογία με εμάς. Γίνεται προσεκτική επιλογή των brandsκαι των προϊόντων που ξεχωρίζουμε, για να ταιριάζουν με τα standard μας.

Εξαιρετική ποιότητα, value for money τιμές

Το κατάστημά μας συμμετέχει στον αγώνα υπέρ της βιωσιμότητας στην βιομηχανία της μόδας, επιλέγοντας τα προϊόντα μας από εταιρίες που υποστηρίζουν τη πραγματική αλλαγή.

Ένα μέλλον που βοηθά το περιβάλλον

Έτσι, αφοσιωμένοι στην ευθύνη μας προς το περιβάλλον, εμπνέουμε τους πελάτες μας να κάνουν πιο προσεκτικές επιλογές, προσφέροντας περισσότερα στα βιώσιμα προϊόντα.

Γνωρίζοντας πλέον για εμάς και τον χαρακτήρα της επιχείρησής μας, σας παρουσιάζουμε το concept του απόλυτου χώρου για τον άντρα.

Mr HANDSOME
YOUR
FASHION DESTINATION