Το καλοκαίρι έφτασε και είναι η περίοδος που πρωταγωνιστούν οι γάμοι. Ξεκινούν οι προβληματισμοί για τη μέρα που πρέπει να παρευρεθείς στη δεξίωση. Τι θα φορέσεις, πως θα περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα? Σου έχουμε κάποια tips για να έχεις μια υπέροχη παρουσία.

 

Ασχολήσου με το ντύσιμο σου
Οι φωτογραφίες του γάμου κρατούν για πάντα. Οπότε ένα από τα πρώτα μελήματα σου θα πρέπει να είναι η εικόνα σου. Προτίμησε ένα αρμονικό επίσημο ντύσιμο για να τιμήσεις κατάλληλα την περίσταση και να το διατηρήσεις καθώς πρέπει αποφεύγοντας να ρισκάρεις κάτι εξεζητημένο που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση και να προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Κατέφυγε σε ένα κουστούμι είτε διαχρονικό είτε σύμφωνα με τις αποχρώσεις της εποχής για να έχεις ένα σίγουρο και άκρως επίσημο αποτέλεσμα.

Αν πάλι προτιμάς κάτι διαφορετικό, ένα στυλάτο σακάκι αρμονικά συνδυασμένο με ένα παντελόνι σε γραμμή που ταιριάζει στο σωματότυπο σου, είναι εξίσου καλή επιλογή. Ξεχώρισε με ένα μοντέρνο εντυπωσιακό πουκάμισο και μην αμελήσεις τα αξεσουάρ. Μια γραβάτα, ένα παπιγιόν, μια ζώνη και ένα ρολόι θα προσθέσουν επίσημο χαρακτήρα στο look σου και θα ολοκληρώσουν άψογα το ντύσιμο σου. Μην ξεχάσεις τα παπούτσια να ακολουθούν ανάλογα το ύφος του ντυσίματος και να είναι οπωσδήποτε καθαρά.

Διατήρησε τον έλεγχο του εαυτού σου
Αντιμετώπισε την πρόσκληση με τον αντίστοιχο σεβασμό. Εδώ ταιριάζει το ρητό “Παν μέτρον άριστον”. Το να είσαι εντελώς αφανής ή υπερβολικά κινητικός είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις. Υπερβολικές φιγούρες στο χορό που μπορεί να προκαλέσουν κριτική σίγουρα είναι κάτι που δεν θα σου αρέσει οπότε έλεγξε την κατανάλωση αλκοόλ ώστε να μην σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσεις. Μην κλέψεις την παράσταση, αυτή η μέρα είναι του ζευγαριού.

Η συνέπεια είναι προσόν
Φρόντισε να είσαι στην ώρα σου! Οργάνωσε το χρόνο σου κατάλληλα ώστε να μην φτάσεις στο τέλος του μυστηρίου. Σε κάλεσαν να τους τιμήσεις που θα παντρεύονται όχι για να τους δεις παντρεμένους. Η συνέπεια φανερώνει ευγένεια και καλούς τρόπους οπότε το καλύτερο θα είναι να είσαι στην εκκλησία στην ώρα σου!

Πολύτιμος Χρόνος
Θα χρειαστεί να περάσεις χρόνο με τους νεόνυμφους αλλά θυμήσου ότι και εκεί πρέπει να είσαι εγκρατής. Το ζευγάρι πρέπει να γυρίσει όλα τα τραπέζια και να μοιραστεί εξίσου το χρόνο του ακόμα και με τον πιο μακρινό ξάδερφο στο πίσω πίσω τραπέζι. Μη μονοπωλήσεις τη συζήτηση αλλά αφιέρωσε τον κατάλληλο χρόνο για να ευχηθείς και να μοιραστείς αυτά που θέλεις.

προτεινόμενα πουκάμισα