Αντρικό Κοστούμι

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε στην Χαλκίδα το 1972 και η πορεία της συνεχίζεται μέχρι και σήμερα χτίζοντας μία ιστορία 50 χρονών στο αντρικό ντύσιμο. Η τεχνογνωσία μας αφορά κυρίως το αντρικό ένδυμα και υπόδημα με ειδίκευση στο χειροποίητο κουστούμι. Βασικό μέλημα μας είναι ο σύγχρονος άντρας να επιλέξει το ιδανικό κουστούμι, το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα και στα γούστα του. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα σαλόνι κουστουμιού που μπορεί να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Φτιάξαμε αυτό τον όροφο, γιατί πιστεύουμε ότι ο άντρας πρέπει να έχει τον δικό του ιδιαίτερο χώρο, όπως του αρμόζει. .

Η προσοχή στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα είναι οι οδηγοί μας στην επιλογή των προϊόντων μας. Γι’ αυτό το λόγο ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις προσφέρουμε μοντέρνα προϊόντα χωρίς όμως να χάνουμε τη διαχρονικότητα που ζητά κάθε σύγχρονος άντρας. Η μοναδική μας επιθυμία είναι η δημιουργία ενός χώρου που αντιπροσωπεύει απόλυτα κάθε άντρα για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

MR.

Συλλογή Κοστουμιού.

Στο κατάστημα Mr HANDSOME μας παρέχουμε διάφορους τύπους κουστουμιών για κάθε περίσταση: όπως γαμπριάτικα, συνοδείας, business και casual. Επίσης διαθέτουμε όλες οι γραμμές κουστουμιών: regular, extra slim και slim για να ταιριάζουν σε όλα τα σωματότυπα και τις ηλικίες. Η συλλογή μας περιλαμβάνει κομμάτια άριστης ποιότητας, καθώς τα υφάσματα και οι ραφές των ρούχων συναγωνίζονται τους οίκους υψηλής ραπτικής..

Σαλόνι Κοστουμιού.

Έτσι επισκεπτόμενοι το showroom μας στη Χαλκίδα θα εξυπηρετηθείτε από το ειδικευμένο προσωπικό μας, για να σας βοηθήσουμε να έχετε μία άψογη, μοναδική εμφάνιση..

Εξαιρετική ποιότητα, value for money τιμές

Μην ξεχνάτε!! <<η γοητεία του κουστουμιού κρύβεται μέσα από την δυναμική του κάθε άντρα>>.

Mr HANDSOME
YOUR
FASHION DESTINATION